Αν και ακόμη διανύουμε τον Μάιο, τα πρώτα καρπούζια εμφανίστηκαν ήδη στην αγορά. Πρόκειται για τον πρασινοκόκκινο «χρυσό» της Μεσσηνίας, το πρώιμο καρπούζι που στηρίζει την ελληνική οικονομία, αποτελώντας ως φρούτο το πιο εξαγώγιμο προϊόν της γης μας με ξεχωριστούς τρόπους παραγωγής και πολλά θρεπτικά συστατικά. Οι καλλιεργητές της Μεσσηνίας εξηγούν πώς ο καταναλωτής μπορεί να ξεχωρίσει το ώριμο καρπούζι και μιλούν για τα μυστικά της καλλιέργειάς του.
Ο πρώιμος χρυσός της Μεσσηνίας
Αν και ακόμη διανύουμε τον Μάιο, τα πρώτα καρπούζια εμφανίστηκαν ήδη στην αγορά. Πρόκειται για τον πρασινοκόκκινο «χρυσό» της Μεσσηνίας, το πρώιμο καρπούζι που στηρίζει την ελληνική οικονομία, αποτελώντας ως φρούτο το πιο εξαγώγιμο προϊόν της γης μας με ξεχωριστούς τρόπους παραγωγής και πολλά θρεπτικά συστατικά. Οι καλλιεργητές της Μεσσηνίας εξηγούν πώς ο καταναλωτής μπορεί να ξεχωρίσει το ώριμο καρπούζι και μιλούν για τα μυστικά της καλλιέργειάς του.
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.