ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)

1 μεγάλο αγγούρι, καθαρισμένο και ξεσποριασμένο, και 10 επιπλέον μπαστουνάκια αγγουριού, για το σερβίρισμα

150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, 2% λιπαρά

2 σταγόνες ταμπάσκο

1 πρέζα κύμινο, σε σκόνη

5-6 κλωναράκια μάραθο, ψιλοκομμένα

2 κ.σ. χυμό λάιμ

5-6 φύλλα δυόσμου και μερικά ακόμη για το σερβίρισμα

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

EKTEΛΕΣΗ

Στον κάδο του μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από τα μπαστουνάκια του αγγουριού, και τα πολτοποιούμε.

Σερβίρουμε τη σούπα σε χαμηλό ποτήρι και στολίζουμε με τα μπαστουνάκια του αγγουριού και τα φύλλα
του δυόσμου.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015.