YΛΙΚΑ (για 1 ταψί κουζίνας)
6-7 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
50 γρ. φέτα
1 πιπεριά Φλωρίνης, ψητή, σε λωρίδες
2 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες
3 μπάλες μοτσαρέλα, καλά στραγγισμένες, σε κύβους
EKTEΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240°C. Στρώνουμε τη ζύμη στο ταψί και απλώνουμε
τη σάλτσα ντομάτας. Μοιράζουμε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.