Υλικά για 24 χωνάκια

8 φύλλα κρούστας
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένα
1 γερή πρέζα γαρίφαλο, τριμμένο
200 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψίχα

Για την κρέμα
500 γρ. ανθότυρο
6 κ.σ. κρέμα γάλακτος
4 κ.σ. ζάχαρη
1 βανιλίνη
ξύσμα από ½ πορτοκάλι, βιολογικό
1 κ.σ. ανθόνερο

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με το γαρίφαλο. Απλώνουμε ένα φύλλο κρούστας στον πάγκο εργασίας και το βουτυρώνουμε. Βάζουμε από πάνω ακόμη ένα φύλλο και το βουτυρώνουμε καλά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.

Κόβουμε κάθε διπλό φύλλο σε έξι λωρίδες και τυλίγουμε κάθε λωρίδα γύρω από ένα μεταλλικό χωνάκι ζαχαροπλαστικής. Κάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα φύλλα, τοποθετούμε τα χωνάκια σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και να γίνουν τραγανά. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Χτυπάμε στο μίξερ σε μέτρια ταχύτητα το ανθότυρο μαζί με την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το ξύσμα και το ανθόνερο. Με τη βοήθεια ενός κορνέ γεμίζουμε τα χωνάκια με την κρέμα και τα πασπαλίζουμε με τα ψιλοτριμμένα φιστίκια Αιγίνης.