Υλικά για 4 άτομα

1 πακέτο χυλοπίτες
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
3-4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
250 γραμμ. φέτα
1 κ.γ. ρίγανη
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις χυλοπίτες σε άφθονο αλατισμένο νερό αλλά δεν τις στραγγίζουμε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό το σκόρδο. Δεν πρέπει να τηγανιστεί και να μαυρίσει, απλώς να μαραθεί και να βγάλει τα αρώματά του. Προσθέτουμε στο τηγάνι τη φέτα και τη ρίγανη και με μια τρυπητή κουτάλα ρίχνουμε και τις χυλοπίτες με όσο νερό παίρνει η κουτάλα. Ανακατεύουμε καλά πάνω στη φωτιά μέχρι να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα υλικά, προσθέτουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.