Μολονότι δεν υπήρξε νικητής στο καθοριστικής σημασίας παιχνίδι της Β’ Εθνικής για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ο ΟΦΗ βγήκε κερδισμένος από την ισοπαλία (1-1) με τον Λεβαδειακό. Οι Κρητικοί που προπορεύονται από την αρχή της διαδικασίας στην ειδική βαθμολογία, διατήρησαν τη διαφορά των τριών βαθμών από τους Βοιωτούς και κρατούν σφιχτά το εισιτήριο για την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από δύο χρόνια, καθώς πλέον χρειάζονται μία νίκη στις δύο εναπομείνασες αναμετρήσεις με τους βαθμολογικά αδιάφορους Διαγόρα και Δόξα Δράμας. Το σκορ άνοιξε για τον ΟΦΗ στο 22’ ο Ουκάρ, ενώ στο 35’ ο Ζουρούδης ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό με εκτέλεση πέναλτι.

Το παιχνίδι άρχισε με δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση λόγω επεισοδίων. Αρχικά, οπαδοί του ΟΦΗ συνεπλάκησαν, όπως και σε προηγούμενο ματς, πιθανότατα με οπαδούς του Πανιωνίου έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε εντός γηπέδου με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο οπαδών του Λεβαδειακού που είχαν αντεγκλήσεις με φίλους του ΟΦΗ.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Ρόβας (70΄ Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς (56΄ Κατσοκογιάννης), Βερόν, Ουκάρ (79΄ Ζαχαράκης), Παπουλής, Καμπάνταης.

Λεβαδειακός (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Λισγάρας, Κόλτζος, Μαχαίρας (87΄ Βασιλείου), Κοιλιάρας (64΄ Ντιμπαλά), Ναπολεόνι, Μπεγκόνια (78΄ Ταραλίδης), Πόποβιτς, Ζουρούδης.

Ισόπαλοι Δόξα Δράμας και Διαγόρας

Ο άλλος αγώνας των πλέι οφ μεταξύ της Δόξας Δράμας και του Διαγόρα στο γήπεδο της Φυλής έληξε ισόπαλος (1-1). Το σκορ άνοιξαν στο 11’ οι Ροδίτες με τον Αυγενικού, αλλά στο 51’ οι Δραμινοί ισοφάρισαν με τον Τσιμπλίδη.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Σιάκκας, Χλωρός, N. Τσιμπλίδης, Τρελοπουλος, Στεργιανός, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου, Καπέλ, Ρ. Τσιμπλιδης.

Διαγόρας (Γιάννης Τσιβρινής): Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Κενενούνης (85′ Φασάκης), Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπετρος, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

ΟΦΗ 12

Λεβαδειακός 9

Δόξα Δράμας 6

Διαγόρας 1


Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές

5η Αγωνιστική (30/7/2011)

Λεβαδειακός-Διαγόρας (Νέα Σμύρνη)

ΟΦΗ-Δόξα Δράμας (Φυλή)

6η Αγωνιστική (1/8/2011)

Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός (Νέα Σμύρνη)

Διαγόρας-ΟΦΗ (Φυλή)