Προκαταρκτική εξέταση διέταξε σήμερα, Πέμπτη, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, μετά την αναφορά που κατέθεσαν μέλη Κίνησης Πολιτών για το Πεδίον του Άρεως.
Η αναφορά των κατοίκων συνοδεύεται από την αφίσα αναρχικής ομάδας, στην οποία στοχοποιείται με φωτογραφία η ηθοποιός Μιμής Ντενίση. Στο πρόσωπό της, καθώς και σε αυτο του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, υπάρχει αναφορά και στο σχετικό κείμενο.
Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών, θα τεθούν τα καταγγελλόμενα, μεταξύ άλλων, για διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο πάρκο, παρεμπόριο, ανύπαρκτη καθαριότητα και μη τήρηση των κανόνων υγιείνης, αλλά και ενδεχόμενες ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής για ενέργειες που όφειλε να κάνει. Ασφαλώς, θα εξετασθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες στοχοποίησης της ηθοποιού και του δημάρχου.