«Αποχαιρετώ με θλίψη έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και έναν ωραίο άνθρωπο. Ταλαντούχος, τολμηρός, διεισδυτικός, ο Χάρρυ Κλυνν ανέδειξε με την καυστική του πολιτική & κοινωνική σάτιρα τις αντιφάσεις της εποχής του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια & τους φίλους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του o Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Με μια μάτια βαθιά, προοδευτική, κατεδάφισε με το χιούμορ και την αθυροστομία του τα ιερά, όσια και άκρως υποκριτικά στερεότυπα του συντηρητισμού, ανοίγοντας μέσα από το γέλιο που μας χάρισε απλόχερα, ένα παράθυρο στον προβληματισμό όλων μας.

Τολμώ να πω ότι υπήρξε ένας Αριστοφάνης του καιρού μας. Στην οικογένεια και τους φίλους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια» προσθέτει.

Στη δήλωσή του ο κ. Βούτσης αναφέρει:

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Χάρρυ Κλυνν, του σπουδαίου αριστοφανικού ηθοποιού που με την ευφυέστατη και πάντα εύστοχη πολιτική του σάτιρα σφράγισε τα τελευταία 40 χρόνια. Υπήρξε βαθύς ανατόμος της ελληνικής ψυχής. Είναι σίγουρο πως το καυστικό του χιούμορ, η ανελέητη πολιτική του σάτιρα και η κοινωνική του εγρήγορση, στοιχεία που τον έκαναν λαοφιλή, θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όλων μας. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Τζανακόπουλος: Αντίο Χάρρυ

«Αντίο Χάρρυ» έγραψε στο twitter ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, για τον θάνατο του Χάρρυ κλυνν. Τον αποχαιρετά αναρτώντας ένα «Έκτακτο Δελτίο Ευρωεκλογών» από τον δίσκο του Χάρρυ Κλυνν με τίτλο «Μαλακά πιο μαλακά».

Συλλυπητήριο μήνυμα Ενωσης Κεντρώων

Η Ένωση Κεντρώων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Χάρρυ Κλινν».
«Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, που έγινε γνωστός με το όνομα Χάρρυ Κλινν», συνεχίζει η ανακοίνωηση, «εξέφρασε τη σάτιρα και αγαπήθηκε από ένα ευρύ κοινό. Συγγενείς, φίλοι και όσοι τον αγάπησαν οφείλουν να κρατήσουν άσβεστη τη μνήμη του».