Πέσανε να τον φάνε ζωντανό τα πολιτικά κόμματα, αυτόν τον φουκαρά τον ποδοσφαιριστή που πανηγύρισε με ναζιστικό χαιρετισμό το γκολ που χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Αυτό κάνουν πάντα! Μόλις δουν κάποιον αδύναμο, φορούν την τήβεννο του σκληρού δικαστή και εξαντλούν την αυστηρότητα τους πάνω του, για να καλύψουν τα στραβά ματιά και τις αβαρίες που κάνουν στις πεποιθήσεις τους, όταν ανάλογα αμαρτήματα διαπράττουν ισχυροί, η μέλη της δικής τους κοινότητας.

Η ΕΠΟ τιμώρησε με ισόβιο αποκλεισμό τον Γιώργο Κατιδη από τις εθνικές ομάδες και η ομάδα του η ΑΕΚ απειλεί να διακόψει το συμβόλαιο του, παρότι ο εικοσάχρονος που προφανώς δεν κατάλαβε τι έκανε, αναγνώρισε το λάθος του, ζήτησε συγνώμη και χαρακτήρισε την ενέργεια του βλακώδη.

Ούτε η ΕΠΟ, ούτε η ΑΕΚ βέβαια ένιωσαν την ανάγκη να σχολιάσουν καν την ενέργεια του υφυπουργού αθλητισμού την περασμένη εβδομάδα να καταψηφίσει την άρση ασυλίας βουλευτή της χρυσής αυγής που χαστούκισε βουλευτή.
ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ εξέδωσαν πυρήνες ανακοινώσεις κατά του εικοσάχρονου, του οποίου η πολιτεία σκότωσε το μέλλον του στον αθλητισμό, άλλα δεν έκαναν κανένα σχόλιο για τον γραμματέα της Ν.Δ κι έναν πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ που έδωσαν επίσης άφεση αμαρτιών στον Ηλία Κασιδιάρη, το σύμβολο των προπηλακισμών στο ελληνικό κοινοβούλιο που φωτογραφίζεται περήφανα μπροστά από το …πουλί της χούντας.

Ακόμη και η εκκλησία αναγνωρίζει την ειλικρινή μεταμέλεια σε όποιον αμαρτήσει. Άλλα όχι οι πολιτικοί μας, οι οποίοι είναι πολύ σκληροί με τους άλλους και πολύ ανεκτικοί με τους συναδέλφους τους, ακόμη κι όταν αρνούνται να ζητήσουν συγνώμη.

Πυροβολούν χωρίς δισταγμό Κατίδηδες, Τσοχατζόπουλους και Παπαγεωργόπουλους, για να έχουν το άλλοθι να την χαρίζουν σε όσους ακόμη κυκλοφορούν ανάμεσα τους.

Ουαί υμιν Φαρισαίοι υποκριτές…