Μια διαφορετική πρόταση για το πιο εμβληματικό πιάτο του Μεγάλου Σαββάτου
Ετοιμάζουμε ένα πρωτότυπο φρικασέ με σταμναγκάθι και μάραθο.
Σερβίρεται με μια υπέροχη βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
Το πιάτο συμπληρώνεται με ένα τηγανητό αβγό που προστίθεται την τελευταία στιγμή.
Μια εξαίσια σαλάτα με αυγά, καρότα, κρεμμύδια και αμύγδαλο.
Η προσθήκη ξηρών καρπών απογειώνει το πιάτο.
Ένα χορταστικό, εύκολο και νόστιμο πιάτο.
Η σαλάτα συμπληρώνεται με φινόκιο και πανσέτα.
Φτιαγμένη με χειμωνιάτικα λαχανικά και ένα πράσινο μήλο στο πι και φι.
Λίγο μπελαλίδικα αλλά ιδανικά για το κυριακάτικο brunch.
Το χαλούμι αντικαθιστά το κρέας με τέλειο αποτέλεσμα.
Ψιλοκομμένος μάραθος και φέτες πορτοκαλιού απογειώνουν το πιάτο.
Εξαιρετικός μεζές με γέμιση από κοτόπουλο, ελιές, πιπεριές Φλωρίνης και λιαστή ντομάτα.