Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom στην Παιανία πραγματοποίησε η πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα κυρία Irit Ben Abba, η οποία είχε εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Κωνσταντίνο Κόκκαλη, διευθύνοντα σύμβουλο της Intracom Holdings.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρέσβης κυρία Ben Abba είχε την ευκαιρία να μάθει για τις δραστηριότητες του ομίλου Intracom στις λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικής (Intrasoft International), σε έργα υποδομών υψηλής τεχνολογίας, ενέργειας, περιβάλλοντος και real estate (Intrakat), και παραγωγής αμυντικών ηλεκτρονικών συστημάτων (IDE), καθώς και για τη σημασία στην αξιοποίηση πρωτοποριακής τεχνολογίας και διεθνούς δραστηριότητας που υιοθετεί η Intracom ως μοντέλο ανάπτυξης της για σχεδόν 40 χρόνια.
Παράλληλα, ο κ. Κόκκαλης συζήτησε μαζί της το ενδεχόμενο συνεργασίας του ομίλου Intracom με Ισραηλινές εταιρείες και συμμετοχής σε πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην καινοτομία, στο πλαίσιο ενός αναπτυσσόμενου δικτύου συνεργασιών στην τεχνολογία και άλλους επιχειρηματικούς κλάδους μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ.