Η εταιρεία Johnson & Johnson Hellas Καταναλωτικά Προϊόντα δραστηριοποιείται στην εμπορία καλλυντικών και φαρμάκων. Οι κυριότερες κατηγορίες στις οποίες αναπτύσσει προϊόντα είναι τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, τα βοηθήματα διακοπής του καπνίσματος, o καθαρισμός και η περιποίηση του δέρματος, τα αντηλιακά, η βρεφική φροντίδα, η γυναικεία ατομική υγιεινή και η στοματική υγιεινή. Στην Ελλάδα απασχολεί 101 άτομα.
Σύμφωνα με τις αξίες της εταιρείας, ο εργαζόμενος βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων. Κατ’ αρχάς, για λόγους ενίσχυσης της εργασιακής και προσωπικής ζωής, η εταιρεία έχει καθιερώσει ευέλικτο ωράριο προσέλευσης στην εργασία, ενώ οι εργαζόμενοι που κατέχουν θέσεις γραφείου έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν κάποιες ημέρες τον μήνα από το σπίτι τους. Ενισχύοντας παράλληλα τον θεσμό της μητρότητας, η εταιρεία παρέχει στις νέες μητέρες έξτρα 15 εργάσιμες ημέρες άδειας. Επίσης η εταιρεία λάνσαρε το 2010 (εν μέσω της οικονομικής κρίσης) μία από τις βασικότερες παροχές στους εργαζομένους της, το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ασφάλισης.
Η εταιρεία, σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, υποστηρίζει τη διαφορετικότητα. Ευθύνη της δεν αποτελεί απλά η καταγραφή των δεικτών διαφορετικότητας, αλλά και η επιδίωξη της εξισορρόπησης των δεικτών αυτών στο σύνολο της εταιρείας και στις μεμονωμένες ομάδες. Η διατροφή στην καφετέρια επιδοτείται κατά 80%, σε όλους δίνονται 10 εργάσιμες ημέρες άδειας για τον γάμο τους και 3 ημέρες επιπλέον του θεσμοθετημένου για τη γέννηση του παιδιού τους. Δίδεται επίσης επίδομα παιδικού σταθμού 400 ευρώ ετησίως και προσφέρεται πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος.
Δύο φορές τον μήνα επισκέπτεται την εταιρεία διατροφολόγος, ο οποίος διαμορφώνει για κάθε υπάλληλο που ενδιαφέρεται εξειδικευμένο πρόγραμμα, ενώ παράλληλα παρέχεται στους υπαλλήλους η δυνατότητα συμμετοχής σε μαθήματα μαγειρικής, σε προγράμματα γυμναστικής (όπως Yoga, Zumba, Taebo, TRX κ.ά.) στους διαμορφωμένους χώρους της εταιρείας, αλλά και να παίξουν ομαδικά αθλήματα, όπως π.χ. ποδόσφαιρο, σε ενοικιαζόμενα γήπεδα. Παράλληλα η εταιρεία επιδοτεί το 50% της εγγραφής των εργαζομένων στο γυμναστήριο ή στην αθλητική δραστηριότητα της επιλογής τους, με ποσό ως 300 ευρώ ετησίως.
Κατά την ετήσια κοπή της πίτας κληρώνονται δύο φλουριά με σημαντικά δώρα –συχνά περιλαμβάνεται και διανυκτέρευση των εργαζομένων σε κάποιο μεγάλο ξενοδοχείο εντός ή εκτός Αθηνών. Οι εορταστικές έξοδοι των εμπορικών τμημάτων για φαγητό ή ποτό πριν από τις άδειες του καλοκαιριού ή των Χριστουγέννων συμπληρώνουν το πλαίσιο που καθορίζει ένα ζεστό εργασιακό κλίμα.
Από το 2014 έχει δημιουργηθεί μια ομάδα εργαζομένων-εκπροσώπων από διάφορα τμήματα της εταιρείας, η οποία αποκαλείται Health & Wellness Team και σκοπό έχει να δίνει στην εταιρεία ιδέες για την υιοθέτηση ή τη βελτίωση πρακτικών που δίνουν αξία στα προγράμματα υγείας και ευεξίας των εργαζομένων.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ