O θρύλος του ιταλικού design Giorgetto Giugiaro θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης τη δική του εκδοχή για το μέλλον των τετράθυρων μοντέλων με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο. Το Sibylla Concept αποτυπώνει την εξέλιξη αξιοποιώντας γενναιόδωρες δόσεις γυαλιού και αναμειγνύοντας ρετρό και φουτουριστικά στοιχεία, που έχουν ως αποτέλεσμα μια «sui generis» διάταξη θυρών και αισθητική.

Ανανέωση για το Toyota Aygo

Mε αφετηρία την έκθεση της Γενεύης το ιαπωνικό «μικρό» θα υποδεχθεί κάτω από το καπό του μια αναβαθμισμένη εκδοχή του βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρου, η οποία αποδίδει 72 ίππους και περιορίζει τις εκπομπές ρύπων σε 86 γρ./χλμ., ενώ μια σειρά στοχευμένων αλλαγών ενισχύουν την παρεχόμενη άνεση.

Αλλαγή φρουράς για την BMW Χ4

Η βαυαρική φίρμα θα παρουσιάσει στο 88ο ελβετικό σαλόνι τη νέα Χ4, η οποία συνδυάζει τις σχεδιαστικές προδιαγραφές ενός coupe SUV με τις βελτιώσεις που συνεπάγεται η «μετακόμισή» της στην αρχιτεκτονική της πρόσφατης BMW X3 και μια αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων, ισχύος από 184 έως 326 ίππους.

To όραμα της Renault για το μέλλον

Παρουσιάζοντας από το «floor» της ελβετικής έκθεσηςτοEZ-GO, ένα ιδιότυπου σχεδιασμού καινοτόμο πρωτότυπο, το οποίο θα επωφελείται από ηλεκτροκίνηση και σύστημα αυτόνομης οδήγησης και ενδείκνυται για τη μεταφορά πολλών επιβατών, η γαλλική φίρμα θα επιχειρήσει να αποκωδικοποιήσει το «αύριο» των αστικών μετακινήσεων.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ